Do světa přichází novinka od spisovatele Petra Casanovy, na kterou netrpělivě čekají tisíce natěšených čtenářů. Ve své nové knize Protože odpovídá na nejrůznější otázky typu proč. Zaměřuje se zde hlavně na protipól emocí  a rozumu. Proč nám vždycky rozum radí pravý opak toho, co cítí naše srdce?
Kniha vyšla 30. 5. a stává se bestsellerem. 

Zájem byl již na začátku

Zájem o jeho doposud vydané knihy je enormní. Dosavadních tří bestsellerů 250 zákonů lásky, Dvanáct srdcí a 100 nejkratších cest k Tobě se prodalo přes 100 000 výtisků. První z nich z roku 2016 dokonce vyšel i v anglickém vydání pod názvem 250 Laws of Love, která pojednává o pravidlech šťastného vztahu i o tom, že pár je více než součet dvou osob. Druhá kniha v pořadí jménem Dvanáct srdcí z roku 2016 na předešlou knihu volně navazuje a skrze příběh Chlapce, který hledá cestu životem, vysvětluje, proč ve vztazích není nikdy jen jeden vítěz a jeden poražený, ale pouze dva vítězové či dva poražení. Třetím bestsellerem je kniha 100 nejkratších cest k Tobě z roku 2017.

Tentokrát o to více originální

Avšak zatím poslední a čtvrtou knihou Petra Casanovy je právě Protože, která je pojata originálním způsobem, ale stále se zde autor zaměřuje, jako i těch předchozích, na prožívání vztahů, lásky, psychických prožitků a dilemat, která je provázejí.

Najděte odpovědi na své otázky

Jak si poradit s problémy a řídit své myšlení i svůj život správným směrem, Petr rozebírá nejen v knihách, ale i na svém webu FirstClass.cz, který se stal největším českým portálem osobního rozvoje.

Zatím zde nejsou žádné reakce

Reagovat na článek

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

Tipy

Proč jsou domácí infrasauny na míru od SaunaSystem tak oblíbené? Pořiďte si ji a pochopíte!

Rekonstrukci bytu v Praze zvládnete snadno s profesionály.

 

Kontakt

Media Advice, s. r. o.

V Zahrádkách 2028/6, 130 00 Praha 3

e-mail: [email protected]

Privacy Policy