Podzim sice přináší studený vítr, nepříjemný déšť a mrazivá rána, ale nabízí také příjemné možnosti, jak se zahřát. Zasoutěžte si o bylinný likér Magister Dark s příchutí vlašských ořechů, a přesvědčte se, že podzim má i své světlé stránky.

Magister Dark

Výjimečný likér s příchutí vlašských ořechů Magister Dark je výsledkem vyváženého spojení čistě přírodních ingrediencí a toho nejjemnějšího lihu. Mírně hořkou chuť a nenapodobitelnou vůni mladých vlašských ořechů dolaďuje jemné doslazení. Vzniká tak nezapomenutelný chuťový zážitek.

  • Objem: 0,5 l
  • Doporučená cena: 189,90 Kč

Magister Original

Spojení 40 bylin a koření z celého světa dává Magisteru Original příjemnou hořko-sladkou chuť a jedinečnou červenohnědou barvu.

Směs bylin se po několik měsíců maceruje v jemném lihu a následně nechává zrát v dubových sudech. Výsledkem unikátního složení a pečlivého výrobního postupu je perfektní vyvážená chuť s kořeněným akcentem.

  • Objem: 0,5 l
  • Doporučená cena: 189,90 Kč

Pojďte s námi soutěžit

Jaký objem má lahev Magister Dark i Magister Original?

a) 0,5 l

b) 0,7 l

c) 1 l

Správné odpovědi zasílejte do 6. prosince 2019 na e-mail [email protected] s heslem OŘECH. Výherce bude kontaktován e-mailem. Pro tři výherce máme připravené balíčky s Magisterem.

Zatím zde nejsou žádné reakce

Reagovat na článek

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

Tipy

Proč jsou domácí infrasauny na míru od SaunaSystem tak oblíbené? Pořiďte si ji a pochopíte!

Rekonstrukci bytu v Praze zvládnete snadno s profesionály.

 

Kontakt

Media Advice, s. r. o.

V Zahrádkách 2028/6, 130 00 Praha 3

e-mail: [email protected]

Privacy Policy