Abyste byli trendy, nemusíte nutně měnit dvakrát ročně celý šatník. Pokud jde o oblečení, držte se svého stylu a oblíbených kousků, a namísto toho si vyhrajte s doplňky. V nadcházející sezóně to budou hlavně sluneční brýle. Stylistka z e-shopu VašeČočky.cz Markéta Navrátilová představuje 5 trendů z přehlídkových mol, ve kterých letos zabodujete na pláži i na Instagramu.

Módní návrháři zpravidla nešetří extravagantními nápady, to ale neznamená, že musíte chodit v brýlích ve tvaru srdíček, trojúhelníků a motýlích křídel nebo s obroučkami posetými flitry. Trendy slouží hlavně pro inspiraci a tu je možné využít i v daleko nositelnějších modelech.

Shield

Letošní trendy střídají retro s futuristickým vzhledem. Do druhé kategorie patří i takzvané “shield” brýle neboli štíty, které připomínají brýle svářečské. Jsou z jednoho kusu skla a poskytují nejlepší ochranu před sluníčkem, protože zakryjí větší část obličeje.


Zdroj: VašeČočky.cz

Kočky

A teď něco z retro soudku. Takzvaný “cat eye” tvar brýlí ve stylu 50. let zdůrazní lícní kosti a protáhne obličej. Podle toho, co se objevovalo na přehlídkových molech, budou letos trendy zejména velmi malé a ostře vykrojené “kočky”.


Zdroj: VašeČočky.cz

Červené obroučky

Vyměňte v létě rudou rtěnku za rudé obroučky. V horkém počasí je to praktičtější varianta, budete v souladu s aktuálními trendy a vašemu looku dodáte přesně tu elegantní tečku, o kterou by se jinak postarala rtěnka. Jestli budou skla ladit s obroučkou, to už je na vás.


Zdroj: VašeČočky.cz

Super úzké

Nefandíte zrovna oversized brýlím? Vyzkoušejte, jestli vám bude sedět letošní lehce futuristický  trend horizontálně zúžených obroučků. Nezáleží ani tak, jestli půjde o obdélníky, trojúhelníky nebo jiný tvar. Prostě čím užší, tím lepší.


Zdroj: VašeČočky.cz

Žlutá skla

Žlutá je jednou z nejpopulárnějších barev této sezóny. A dívat se na svět skrz žlutá skla je, jako kdyby svítilo každý den slunce. Takže kromě toho, že ve žlutých sklech budete letos trendy, dost možná vám zaručí i lepší náladu.


Zdroj: VašeČočky.cz

 „Dříve, než zakoupíte trendy sluneční brýle, ujistěte se, že vybraná barva a tvar sluší vašemu obličeji,” radí stylistka.

Zatím zde nejsou žádné reakce

Reagovat na článek

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

Tipy

Proč jsou domácí infrasauny na míru od SaunaSystem tak oblíbené? Pořiďte si ji a pochopíte!

Rekonstrukci bytu v Praze zvládnete snadno s profesionály.

 

Kontakt

Media Advice, s. r. o.

V Zahrádkách 2028/6, 130 00 Praha 3

e-mail: [email protected]

Privacy Policy