Pohádky k Vánocům neodmyslitelně patří a to platí i pro pohádkové knížky. Obdarujte své nejmenší (a klidně i trochu starší) napínavým příběhem v podobě knihy. Přinášíme tipy pro všechny věkové kategorie i pro ty úplně nejmenší.

Pusťte se do čtení

Vánoce jsou kouzelné už samy o sobě. A co teprve, když je zažijete ve třídě s vílí paní učitelkou Jasmínou Bílou. Čeká vás nové dobrodružství. Nechte si vyprávět, jak tráví adventní čas žáci kouzelné třídy, a načerpejte tu pravou vánoční atmosféru při zdobení stromečku nebo pečení cukroví. Také se dozvíte, jestli i víly dostávají dárky. Kouzelná vánoční knížka je tu pro všechny začínající čtenáře, kteří netrpělivě čekají na Ježíška. Zuzana Pospíšilová je oblíbená autorka věnující se téměř výhradně původní tvorbě pro děti. S jejími texty se dětští čtenáři mohou setkávat od roku 2004, kdy jí vyšly první pohádkové příběhy v časopise Sluníčko. Více na www.grada.cz

Pohádkové Vánoce

Oblíbená autorka Zuzana Pospíšilová napsala pro děti předškolního a mladšího školního věku dvacet originálních zimních příběhů, které jim ještě nikdy nikdo nevyprávěl. Víte, jak prožívají vánoční období kapři, veverky nebo sněhové vločky? Tušíte, co dělají dárky pod stromečkem, než je děti rozbalí? A slyšeli jste, že se Vánoce jednou málem ztratily? Začtěte se do knihy a zpříjemněte si vánoční svátky a jejich kouzelnou atmosféru. Více na www.grada.cz.

Tip na závěr pro ty úplně nejmenší

Co může být v lidském životě víc než narození miminka? Pro rodiče je dítě životním posláním a s láskou mu věnují svou péči, čas a energii. Posláním této knížky je zachytit významné okamžiky života dítěte od narození až po práh dospělosti. Nejvíce prostoru je věnováno prvním dvanácti měsícům a dále druhému a třetímu roku života. Ale i pozdější období dětství je plné zážitků, objevování a získávání zkušeností. Proto je v knížce prostor na stručné zachycení dalších let až do osmnáctých narozenin. Zpočátku budou knížku „Jak rostu“ vyplňovat rodiče, později se může přidat i dítě se svými obrázky, zápisky nebo fotografiemi. V knížce je prostor i pro vzkazy dalších příbuzných a kamarádů. Knihu zakoupíte na familium.cz nebo u dobrých knihkupců za doporučenou cenu 590 Kč.

Zatím zde nejsou žádné reakce

Reagovat na článek

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

Tipy

Proč jsou domácí infrasauny na míru od SaunaSystem tak oblíbené? Pořiďte si ji a pochopíte!

Rekonstrukci bytu v Praze zvládnete snadno s profesionály.

 

Kontakt

Media Advice, s. r. o.

V Zahrádkách 2028/6, 130 00 Praha 3

e-mail: [email protected]

Privacy Policy