Ať už 14. února slavíte sv. Valentýna, nebo tento svátek zcela ignorujete, nikdy není dost příležitostí k tomu obdarovat sebe nebo své blízké hezkým dárkem. A pokud v této chvíli nemáte žádnou drahou polovičku, můžete udělat radost sobě nebo třeba kamarádce. Máme pro vás tipy na valentýnské dárky, ze kterých si vybere každá žena.

Perly pro dokonalou pleť

Bílé perly se silnými antioxidačními účinky intenzivně bojují proti nepříznivým vlivům volných radikalů z ovzduší, rozjasňující výtažek z mandarinky eliminuje zašedlý tón pleti a zanechá pokožku svěží, pevnější a jemnou. Kombinace aktivních složek obsažených v tomto séru pleť projasňuje a zlepšuje její elasticitu. Květinová voda z verbeny pleť příjemně tonizuje a má osvěžující účinek. Pravidelným používáním bude vaše pokožka v krátké době viditelně pevnější, rozjasněná a méně zašedlá. Vhodné pro všechny typy pleti.

Perly pro dokonalou pleť (2 550 Kč) a další kosmetiku Smyssly zakoupíte na www.smyssly.com/cs.

Luxusní přírodní svíčka v designovém obalu

Není svíčka jako svíčka. Svíčka z kolekce LUMINIA je nanejvýš luxusním dárkem, už jen díky ručně foukanému Bohemia křišťálu, nádherným vůním a přírodnímu vosku třpytícímu se jako čerstvě napadaný sníh. Neobsahuje parafín, který se vyrábí jako vedlejší produkt ropy a při hoření do vzduchu uvolňuje množství škodlivin. Svíčky LUMINIA jsou vyráběny z kokosových a meruňkových vosků, hoří třikrát déle než běžné svíčky a jsou vhodné i pro alergiky, astmatiky či děti. Všechny svíčky a produkty značky LUMINIA jsou navrhovány s co největším ohledem na životní prostředí a je kladen důraz na férové ocenění práce lidí, kteří suroviny dodávají. Sympatický u této značky je i jejich eko program, v jehož rámci můžete pro další použití vrátit prázdné nádoby od svíček či jejich parfémů a získáte slevu na další nákup. Ale samotné obaly jsou tak krásné, že je můžete dále využít jako skvostnou dózu na jakékoliv drobnosti.

Přírodní svíčku Luminia můžete zakoupit na www.luminia.com, cena je od 749 Kč.

Dárek od mrtvého moře

Říká se, že to nejdražší, co můžeme svým blízkým dát je čas. Obdarujte milovanou ženu ve svém okolí a dopřejte jí čas sama pro sebe. Co je lepší po náročném dni než sklenice vína, horká vana a domácí lázně – ty od NevO Dead Sea Spa jsou jedinečné. Díky minerálům z Mrtvého moře jako je draslík, hořčík nebo zinek udržuje optimální vlhkost pokožky, zpomaluje procesy stárnutí a aktivně působí proti akné. Sůl NevO Dead Sea Spa obnovuje přirozené pH pokožky a omlazuje kožní buňky. Relax a příjemnou atmosféru už jen doplní svěží vůně oceánu nebo rozkvetlých levandulových polí. S produkty z mrtvého moře NevO Dead Sea Spa nešlápnete vedle. Pokud si však nejste jisti, jaký produkt by ženu potěšil nejvíce, je ideální volbou dárkový voucher, který lze pořídit na www.Nevo-spa.com.

NevO Dead Sea Spa koupelová sůl z Mrtvého moře 640 g, zakoupíte za 520 Kč.

Nahatý Prince Charming – voňavý sprchový gel bez obalu

Bylo nebylo… Okouzlující princ vám svými rubínovými rty vtiskl hebký polibek provoněný granátovými jablky, vanilkou a proskurníkem a navždy vás vysvobodil ze zajetí obyčejného sprchování. Umyjte ve sprše celé tělo sladce ovocnými mydlinkami, opláchněte a vychutnejte si šťastný konec pohádky o šťastné osvěžené pokožce. Čerstvá šťáva z granátových jablek podporuje regeneraci kožních buněk, a k tomu dodává gelu krásnou šťavnatou vůni. Tento krásný dárek ocení každá žena, která má rada smyslné vůně a navíc jí záleží na životním prostředí, Lush totiž vyrábí co nejvíce kosmetiky v bezobalové verzi.

Voňavou bezobalovou kosmetiku zakoupíte v prodejnách Lush nebo na https://cz.lush.com/products/valentines-day, nahatý sprchový gel Prince Charming stojí 440 Kč.

Sada taštiček na srdeční kosmetické nezbytnosti

Většina žen stále hledá místo, kam umístit svou kosmetiku nebo jiné drobnosti. S touto sadou kosmetických taštiček bude mít obdarovaná veškerou kosmetiku na jednom místě. Rozměry velké taštičky jsou 23 x 13 x 8 cm a malé 19 x 7 x 8 cm. Podšívka velké tašky odpuzuje vodu díky ekologicky šetrné impregnaci ecorepel®.

Cena za sadu je 299 Kč, zakoupíte v prodejnách Tchibo.

Dárkový kosmetický balíček Růže z lásky

Růže je již odpradávna symbolem lásky, krásy a její vůně působí jako afrodiziakum. Darujte růžový balíček plný lásky a dopřejte si dokonalé romantické chvíle ve dvou prostřednictvím blahodárné kosmetiky. Dárkový balíček obsahuje: Zjemňující sprchový gel, Exkluzivní masážní & tělový olej s růží, Pěsticí krém na ruce a Přírodní vonnou svíčku s vůní růže.

Navíc je Manufaktura ryze českou společností, která preferuje lokální výrobu a převážná většina surovin je dodávána z Česka. Výrobky jsou z přírodních ingrediencí a díky tomu jsou šetrné k přírodě i k našemu tělu.

Zakoupíte v prodejnách Manufaktura nebo online na www.manufaktura.cz za cenu 687 Kč.

Inteligentní vysoušeč vlasů s regulací teploty

Každá žena chce být krásná a vlasy jsou korunou krásy. Ale časté nešetrné fénování a kulmování jim může škodit a vlasy mohou poničit. Vysoušeč Dyson Supersonic disponuje ochrannou technologií Heat Shield, díky které zůstává povrch nástavců chladný a pokožka se nespálí. Navíc má inteligentní regulaci teploty vzduchu a zabraňuje přesoušení vlasů, takže si zachovávají přirozenou vlhkost a lesk. Teplota vzduchu se měří 20x za sekundu a je neustále pod kontrolou. Tím pomáhá předcházet poškození vlasů extrémně horkým vzduchem a chrání tak jejich přirozený lesk.

Vysoušeč vlasů Dyson Supersonic, doporučená cena je 10 799 Kč.

Zatím zde nejsou žádné reakce

Reagovat na článek

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

Tipy

Proč jsou domácí infrasauny na míru od SaunaSystem tak oblíbené? Pořiďte si ji a pochopíte!

Rekonstrukci bytu v Praze zvládnete snadno s profesionály.

 

Kontakt

Media Advice, s. r. o.

V Zahrádkách 2028/6, 130 00 Praha 3

e-mail: [email protected]

Privacy Policy