Jablečná sezóna letos rozhodně nebude nudná. Napumpujte si šťávu do sychravého podzimu a oslavte 21. říjen, známý také jako APPLE Day, novými variacemi chutí.

Tradiční štrůdl od maminky nebo nový recept na jablečnou bábovku od kolegyně vás možná uspokojí, ale co se ještě trochu víc odvázat a pustit se do jablečných variací v tekuté podobě? Vyhrajte novinku Amundsen fusiøn cider, který vás nadchne svou jablečnou chutí jak samotný, tak v míchaných drincích. A pozor – rozhodně ne jen těch na ledu. S Amundsen fusiøn cider se můžete zahřát
i během zimy ve formě originálního grogu.

Ovocný likér Amundsen fusiøn cider vytvořený na bázi unikátně jemné, 6x destilované vodky otevírá možnosti namíchat si originální drinky plné jablečné chuti. Šťavnatá chuť jablek vás nadchne v kombinaci s dobrým tonikem nebo například se zázvorovým pivem. Co člověk, to nový nápad – užijte si podzimní novinku se svými přáteli a bavte se s chutí novými kreacemi.

Tipy na servírování:

CIDER SPLASH

Do 0,3 l sklenice plné ledu nalijte 0,05 l Amundsen fusiøn cider, přidejte citronovou šťávu a dolijte kvalitním tonikem.

AMUNDSEN CIDER GROG

Do 0,3 l sklenice nalijte 0,05 l Amundsen fusiøn cider a dolijte horkou vodou. Ozdobte plátky citronu a limetky.

Pojďte s námi soutěžit

Kolikrát destilovanou vodku obsahuje Amundsen fusiøn cider?

a) 1x

b) 3x

c) 6x

Správné odpovědi zasílejte do 4. listopadu 2019 na e-mail [email protected] s heslem JABLKO. Výherce bude kontaktován e-mailem. Pro tři výherce máme připravené balíčky s Amundsen fusiøn cider.

Zatím zde nejsou žádné reakce

Reagovat na článek

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

Tipy

Proč jsou domácí infrasauny na míru od SaunaSystem tak oblíbené? Pořiďte si ji a pochopíte!

Rekonstrukci bytu v Praze zvládnete snadno s profesionály.

 

Kontakt

Media Advice, s. r. o.

V Zahrádkách 2028/6, 130 00 Praha 3

e-mail: [email protected]

Privacy Policy