Podzimní dny vybízí ke zpomalení a dlouhé večery můžete využít odpočinkově s knížkou v ruce. Zeptali jsme se ve vydavatelství Albatros Media, jaké podzimní novinky bychom si neměli nechat ujít.

Vaření s nejznámějšími českými šéfkuchaři

Foto: albatrosmedia

Vařte s nejlepšími českými šéfkuchaři. Pro začátečníky i pokročilé, pro děti i rodiče.

Masterchefové Jan Punčochář a Marek Fichtner, šéfkuchař Filip Sajler, průkopnice biopotravin Hana Zemanová a další kulinářské celebrity. Ti všichni s dospívající Emmou vymysleli báječná menu, která zvládne i začátečník. Poctivé recepty z čerstvých surovin budou inspirací nejen pro teenagery, ale také pro zaměstnané maminky či tatínky, kteří dosud nedrželi vařečku v ruce. Užijte si společné vaření i stolování v pohodě a s chutí – Emma vám ukáže, jak na to!

Povídání o naší planetě pro děti: Mia a svět

Foto: albatrosmedia

Napínavé vyprávění o světě, který se nenávratně mění.

Naše planeta i život na ní se proměňují – a to rychleji než kdy předtím. Devítiletá Mia má proto spoustu otázek: Proč někde lidé trpí hlady, zatímco jinde se jídlo vyhazuje? Kvůli čemu se válčí? Jak ovlivňujeme přírodu a zvířata? S babičkou a rodiči se proto snaží zjistit, jak by mohli planetě pomoct. I když to není jednoduché povídání, nakonec dojdou k nadějnému závěru: na Zemi můžeme žít i tak, abychom její krásy zachovali i pro další generace.

Jak vypadá život moderní farářky? Dozvíte se v Deníku farářky

Foto: albatrosmedia

Boží cesty jsou nevyzpytatelné a nekonvenční farářka Martina Viktorie Kopecká o tom ví své. Valnou většinu jejího života se nezdálo, že bude aspirovat na službu v církvi – a přesto je dnes výraznou postavou Církve československé husitské. Jak vypadá život moderní farářky? To se dozvíte v jejích zápiscích, které se odvíjejí v rytmu církevního roku a nabízejí neopakovatelný vhled do zážitků ženy-kněze: od bohoslužeb až po setkání s papežem Františkem.

Všechny knihy můžete objednat na https://www.albatrosmedia.cz/

Zatím zde nejsou žádné reakce

Reagovat na článek

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

Tipy

Proč jsou domácí infrasauny na míru od SaunaSystem tak oblíbené? Pořiďte si ji a pochopíte!

Rekonstrukci bytu v Praze zvládnete snadno s profesionály.

 

Kontakt

Media Advice, s. r. o.

V Zahrádkách 2028/6, 130 00 Praha 3

e-mail: [email protected]

Privacy Policy